Wokmix med kokos

img

2 PERS.

INGREDIENSER

  • 200 g spinat
  • 500 g oksekød i tynde skiver
  • 1 ds. bambusskud
  • 1 bundt forårsløg (ca. 6 stk.)
  • 3-4 stk. peberfrugter rød
  • 1/2 stk. broccoli
  • Olie til stegning (gerne sesam)
  • 20 g skrællet ingefær 

 

Sauce:

  • 2 ds. kokosmælk
  • Saften af en lime
  • Salt
  • Peber

SÅDAN GØR DU

Spinaten skylles og afdryppes. Forårsløg, peberfrugter og broccoli skæres i rustikke stykker. Ingefæren rives derefter fint.
 
Wokken varmes op og oksekødet brunes af, derefter tilsættes spinat, bambusskud, forårsløg, peberfrugt, broccoli og det fint revet ingefær. Lad grøntsagerne sautere med oksekødet i et minut. Tilsæt kokosmælken og saften af limen og bring wokken i kog. Lad retten stå og små simre i ca. 5-7 min.  
Smag til med salt og peber. Server wokken med kogte ris.

 

SE ANDRE SPÆNDENDE OPSKRIFTER