Sensommer salat

img

FORRET TIL 4. PERS. ELLER HOVEDRET TIL 2 PERS.

INGREDIENSER

  • 1 bk bullsblood salat
  • 1 bk cocktail tomater
  • 12 kammuslinger
  • 24 mellemstore rejer
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • Ristede pinjekerner

 

Dressing:

  • 1/2 l. græsk yoghurt
  • 1 pt brøndkarse
  • 1 fed hvidløg
  • Saften af 1/2 citron
  • Salt
  • Peber

SÅDAN GØR DU

Skyl salaten, skær mango samt avocado i tern og fordel det hele på 4 tallerkner.

 

Ovntørrede cocktailtomater:
Tomaterne krydres med rosmarin, havsalt og peber og bages med stilk i ovnen ved 120 grader i 2 timer. 
Kan serveres både lune og afkølede med salaten.
Grill eller steg kammuslinger ca. 1 min. på hver side i lidt olie. 
Pil de optøede rejer og læg dem på toppen af salaten sammen med kammuslinger og tomater.

 

Dressing:
Saften af den halve citron, det pressede hvidløg og grofthakket brøndkarse vendes rundt i yoghurten. Smag til med salt og peber.
Server et godt brød til salaten.

SE ANDRE SPÆNDENDE OPSKRIFTER